Viac sa o týchto štyroch védických pravdách (4 tattvas), princípoch života dozviete z ranných správ Paramahamsa Nithyanandu v priamom prenose denne od 2:30 hod. na Nithyananda TV s prekladom do slovenčiny na Ustream !

utorok 1. novembra 2011

OSVIETENÉ VZŤAHY 5-6. novembra 2011. (sobota a nedeľa) 


Je to celo-víkendový program naživo so Swamijim cez video-webinár z Indie. Je to úžasný transformačný program, ktorý vylieči nie len vaše vzťahy s rodinou a okolím, ale predovšetkým vyrieši vzťah, ktorý máte so sebou samým. Swamiji zostavil špeciálne procesy a meditácie na odstránenie blokov nie len z vás, ale aj z vášho okolia, stačí spolupracovať a jeho iniciácia zmení vaše vzťahy (môj celoživotne problematický vzťah s mojím otcom, ktorý sa zázrakom zmenil, je toho dôkazom. Skutočne - je to neuveriteľné!).

Ak nemáte príležitosť zúčastniť sa programov v Indii, nepremeškajte tieto výnimočné programy so Swamijim, kedy sú vám prístupný Majster aj tlmočník naživo. Cena programu Osvietené Vzťahy, ktorý od rána do večera (asi 10 hodín každý deň) vedie priamo Swamiji, je 140 Euro. 
Zahrnuté je občerstvenie a vegetariánska strava na celý víkend. 

Prosím zahláste váš záujem zucastnit sa programu na mojom emaile. Vaši známi a kamaráti sú vítaní. Pozvite svojich známych na webinár so Swamijim pre výnimočnú skúsenosť prenosu iniciácie priamo majstrom.

Zároveň sa na vás tešíme na jóge a meditáciách v Poprad a v Košiciach.

Krásny deň a buďte blažení.

Nithyanandam!!!

~Ma Vibhooti

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára