Viac sa o týchto štyroch védických pravdách (4 tattvas), princípoch života dozviete z ranných správ Paramahamsa Nithyanandu v priamom prenose denne od 2:30 hod. na Nithyananda TV s prekladom do slovenčiny na Ustream !

nedeľa 10. októbra 2010

Podelenie sa o zážitky z IA programu

Skočte a zažite vnútorné naplnenie!

Vnútorné prebudenie je niečo, čo všetci tajne hľadáme. Či si to uvedomujeme, alebo nie, každý z nás má v sebe len jednu jedinú túžbu ku ktorej všetky túžby vlastne smerujú a to je zažiť pocit vnútorného naplnenia.

Keď sa pozrieme na životy ľudí, každý z nás má nejaké iné túžby po ktorých sníva. Máme svoju vlastnú predstavu o tom, ako by mal náš život vyzerať a čo by nás urobilo šťastnými.

Ale spýtali ste sa sami seba niekedy otázku, čo je vlastne zmyslom života? Čo nasleduje potom keď si splníme všetky túžby, aký to bude pocit, čo sa bude vo vašom vnútri vlastne odohrávať? Kam bude život smerovať potom?

Pohľad na život z vyššej prespektívy mu dá úplne inú dynamiku. Keď sa prestaneme zaoberať maličkými úlomkami života, čím sú naše každodenné problemy a situácie, zrazu narazíme na otázku, kam toto všetko vlastne smeruje? A presne vtedy sme pripravení vstúpiť do sveta vyšších hodnôt, vyššieho vedomia a pozrieť sa na život z vtáčej prespektívy. Alebo ako by som to nazvala ja po mojej osobnej skúsenosti - z pohľadu osvietených Majstrov, ktorí, zatiaľ co my stojíme v izbe na prízemí a zaoberáme sa malichernými problémami, oni stoja na samotnej streche budovy a vidia celú ulicu ako aj  niekoľko desiatok blokov daľej. Rozhľad a jasnosť osvietených Majstrov presahuje hranice ľudskej logiky a obmedzenia našej mysle. Ale najlepšie na tom je to, že my všetci máme tento potenciál prekročiť naše vlastné hranice a siahnuť do sfér, o ktorých sme si mysleli, že sú nám nedostupné.

Preto vás spoločne so mnou pozývam do mystického sveta, kde budete mať možnosť dozvedieť sa o pravdách, o ktorých sa nedočítate v žiadnej školskej učebnici a ktoré vám neporozpráva vaša stará mama. Tieto pravdy sú tak vzácne a mocné, že keby sa celá spoločnoť zamerala na ich podstatu, veľké korporácie a magnátové firmy, na ktorých je založená dnešná ľudská spoločnosť by jednoducho nabrali 180 stupňový obrat opačným smerom.

Vitajte do sveta duchovna, do sveta tajov ľudskej podstaty a existencie. Ak ste zaklopali na tieto dvere, predpokladám, že ste pripravení prekročiť prah. Tak preto vitajte do sveta Vnútrného Prebudenia, do sveta vyššieho vedomia.

Vnútorné prebudenie je, keď sa vo vás otvorí niečo nepoznané, niečo, čo presahuje vašu logiku. Je to akokeby sa vo vašej duši vytvorila štrbina, a vy si zrazu uvedomíte, že život je a ponúka oveľa viac ako ste si mysleli. Vnútorné prebudenie je niečo, čo každý hľadá, je len otázkou času, kedy sa túžba po nájdení tejto štrbiny stane vašou prioritou. Keď sa vaša túžba stane nevyhnutnosťou, vtedy už nie ste len obyčajný mravček, čo bezhlavne behá po mravenisku zvanom život. V tomto čarovnom momente sa vaše prebudenie práve začalo a vy ste sa stali “seeker”, hľadač pravdy.

Vnútorné prebudenie je prvý a nevyhnutný krok k vášmu naplneniu, ku pocitu toho, že už nič v živote nechýba, lebo tá štrbinka vám ukázala, že tento život je len hra na mačku a myš. Keď sa cítíte naplnení, ako môže byť na svete ešte niečo po čom by ste túžili? Samotné vnútorné prebudenie je dosť na to, aby ste našli vaše najvyššie naplnenie, po ktorom ste toľké roky túžili.

Potrebujem vás ešte ďalej presviedčať? Myslím, že nie, veď načo márniť čas slovami. Urobme preto spolu krok k vášmu – Vnútornému prebudeniu.

Ma Nithya Vibhooti 


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára