Viac sa o týchto štyroch védických pravdách (4 tattvas), princípoch života dozviete z ranných správ Paramahamsa Nithyanandu v priamom prenose denne od 2:30 hod. na Nithyananda TV s prekladom do slovenčiny na Ustream !

nedeľa 10. októbra 2010

Čo je to eN-Kalpataru

"Nech sa nachádzate kdekoľvek, budem s vami !"

eN-Kalpataru je jednodňový program usporiadaný pomocou internetu priamo z Indie, ktorý ponúka možnosť spojiť sa s osvieteným Majstrom, Paramahamsom Nithyanandom.

Paramahamsa Nithyananda, ktorého jeho nasledovatelia volajú jednoducho Swamiji, má pôsobisko v centre južnej Indie blízko malej dedinky Bidadi, blízko mesta Bangalore (Bengaluru), v oblasti Karnataka.

Svoju misiu začal v roku 2003 a v priebehu krátkej doby, len v priebehu niekoľkých rokov organizácia ktorú vytvoril začala mať nasledovateľov po celom svete. Ich množstvo sa denodenne rozrastá. Jeho organizácia je vedená dobrovoľníkmi a je zameraná na charitatívnu pomoc a organizovanie transformačných programov pre ľudí akéhokoľvek náboženského vyznania, národnosti, vzdelania, veku, či pohlavia.

eN-Kalpataru sa úspešne usporadúva od roku 2010 v rôznych krajinách sveta s obrovským úspechom.

Ako si môžete predstaviť samotný priebeh eN-Kalpataru? Po prvé, tento program je bezplatný, takže nepremárnite príležitosť spojiť sa priamo s osvieteným Majstrom z Indie. V priebehu programu budú jeho účastníci prechádzať od úvodu do vedy Kalpataru, cez prednášky o ľudskej podstate a o tom, čo kažčlovek v živote hľadá, ako aj praktické techniky a návody na to, ako tieto vedomosti v praxi využiť. Súčasťou programu sú aj meditácie, ktoré pripravia váš vnútorný, priestor na stretnutie s Majstrom a vytvoria tak väčšiu šancu prijať jeho liečivú energiu.

Počas tohto programu Majster prebudí vo vás duchovnú silu, ktorá vám dá Shakti, energiu, zmeniť to, čo potrebujete v živote zmeniť, Buddhi, inteligenciu akceptovať to, čo nemôžete zmeniť, Yukthi, pochopenie, že nech urobíte akékoľvek zmeny, váš život je napriek tomu len neustále sa meniaci sen, a Bhakti, oddanosť vedieť, že napriek tomu, že všetko sa mení, jedna vec sa nikdy nemení a to je božská sila, ktorá celú túto šou riadi. Ak v sebe mate hlbokú oddanosť a spojenie s týmto zdrojom života, tak mate Bhakti. A ďaľšia vec, ktorá je rovnako úžasná je Mukti. Mukti je stav, kde sa budete hrať s týmito štyrmi vecami a budete žiť. Budete sa hrať s energiou, s inteligenciou, pochopením, oddanosťou. Budete sa hrať so všetkými štyrmi a budete sa hrať nádhernú hru Leela. Život bude božský život.

Po procese náuky a meditácii príde na rad samotné stretnutie s Majstrom. Každý účastník programu bude mať možnosť sa súkromne a individuálne porozprávať so Swamim Nithyanandom a požiadať ho o radu, alebo splnenie želania.

Nepremeškajte túto výnimočnú príležitosť na jedinečný zážitok, možnosť stretnúť sa s osvieteným Majstrom Paramahamsa Nithyanandom a prijatie liečenia, rady alebo splnenia vášho želania. Privítajte obohatenie, duchovnú transformáciu do svojho života vo forme Paramahamsu Nithyanandu.



Podmienky k registrácii na e-Kalpataru program

Program eN-Kalpataru sa može uskutočniť v ktorom koľvek meste na Slovensku, prípadne aj v Čechách. 

Podmienky na uskutočnenie sú jednoduché: 
dostatoční počet záujemcov, priestor so stabilným internetom a silná túžba stretnúť sa s osvieteným Majstrom z Indie so Swamim Paramahamsa Nithyanandom.

Získať podrobnejšie informácie a zaregistrovať sa môžte cez email: ekalpataru@gmail.com


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára