Viac sa o týchto štyroch védických pravdách (4 tattvas), princípoch života dozviete z ranných správ Paramahamsa Nithyanandu v priamom prenose denne od 2:30 hod. na Nithyananda TV s prekladom do slovenčiny na Ustream !

štvrtok 28. októbra 2010


e Kalpataru – splňte si svoje sny!
Jedinečné stretnutie s osvieteným Guru naživo z Indie! 


e-Kalpataru je bezplatný 4-hodinový meditačný program usporiadaný naživo priamo z Indie pomocou internetu. Je to výnimočná možnosť spojiť sa s mladým osvieteným Majstrom z Indie, Paramahamsom Nithyanandom.

Kalpataru je strom, ktorý má v Indii tradíciu, že dokáže splniť želania. Swami Paramahamsa Nithyananda zostavil tento program tak, že zostavil špeciálne meditácie a posedenia, ktoré vás oboznámia s tajmi Kalpataru a pripravia vás na priame stretnutie so Swamim Nithyanandom cez kameru, kde budete môcť osobne požiadať o splnenie vášho želania.

Nepremeškajte túto príležitosť premiestniť sa na pár hodín to mystickej Indie, dejiska jógy a meditácie pomocou všetkých vašich zmyslov. Cíťte vôňu vonných tyčiniek, počúvajte hudbu zo starovekej Indie, ponorte sa do relaxačnej meditácie a nakoniec zazrite naživo osvieteného Guru priamo z Indie.

Dosiahnite duchovné naplnenie a zažite mystické čaro Indie!



Dátum a čas konania: 31. október 2010,  od 9:30 hod. do 13:30 hod. 
Miesto konania:  
GALOP s.r.o. , Južná trieda 66, Košice 
                           www.galop.sk
Zaregistrujte sa dnes cez email: eKalpataru@gmail.com 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára