Viac sa o týchto štyroch védických pravdách (4 tattvas), princípoch života dozviete z ranných správ Paramahamsa Nithyanandu v priamom prenose denne od 2:30 hod. na Nithyananda TV s prekladom do slovenčiny na Ustream !

piatok 14. októbra 2011

Sú momenty, ktoré sa neopakujú - výnimočné chvíle, ktoré sa nikdy nevrátia.

Pancha tapas, ranné sedenie s Majstrom v Upanišad - jedinečná príležitosť na osvietenie.

Tieto výnimočné momenty, ktoré sme zažili počas posledných dvoch Vnútorných Prebudení, sa už neopakujú. Oslavujem, že som mohla byť prítomná v týchto výnimočných chvíľach, kde je prítomnosť Majstra tak silná, že prerazí aj vašu myseľ.

V živote sú chvíle, ktoré sa neopakujú, ale naša myseľ vždy berie všetko za samozrejmé, myslí si, že má nekonečný čas a príležitosti, zatiaľ čo každý moment vystrieda iný a ten, čo odišiel, sa už nikdy nevráti.
Naučiť sa žit s intenzitou, každý moment je zaručený spôsob, ako mať naplňujúci život, ako priniest život do nášho života.

Milí bádatelia pravdy, pozývame vás na satsangy, meditácie a jógu vo vašich miestnych satsangových centrách. Nepremeškajte tieto výnimočné chvíle v komunite rovnako zmýšľajúcich ľudí, momenty tichého splynutia s vaším vyšším ja v meditáciách v skupine, využite prítomnosť acharya vo vašom meste a výnimočnú prítomnosť Majstra.

Pripravujeme pre vás novinku:

Meditačný Maratón - 1 deň plný intenzívnych meditácií

Zažite 7 intenzívnych meditácií za jeden deň - jedinečná príležitosť, ako pretransformovať vaše problémy na čistú blaženosť.
Dátumy konania vo vašom meste vám budú včas oznámené.

Nithyanandam!

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára