Viac sa o týchto štyroch védických pravdách (4 tattvas), princípoch života dozviete z ranných správ Paramahamsa Nithyanandu v priamom prenose denne od 2:30 hod. na Nithyananda TV s prekladom do slovenčiny na Ustream !

sobota 17. marca 2012

eN-Zdravie a eN-Bohatstvo


Osvietené zdravie a osvietené bohatstvo 


Tento program bol pôvodne plánovany na január ale teraz sa presunul na koniec marca. 

Swamiji nás počas týchto dvoch dní prevedie cez tajomstvá dokonalého zdravia a tajomstva osvieteného bohatstva.  Swamiji nás naučí ako a prečo si naše telo neustále vytvára tie isté choroby napriek tomu, že naše bunky sa neustále obnovujú a do jedného roka je naše telo úplne nové. Naučíme sa vedu vytvaránia zdravia, nie reprodukovania choroby do nášho stále obnovujúceho sa tela.

Počas programu Osvietené bohatstvo nás Swamiji naučí ako bohatstvo aktívne vytvoriť. My vždy vytvárame, záleži len či smerom do chudoby alebo smerom k bohatstvu. Jednoduchá zmena nášho vedomia dokáže zmeniť smer prúdu našich peňazi. Rovnako nás Swamiji 
nauči ako šetrit aj recyklovať (mínať) peniaze. Neustály kolobeh peňazí nás naučí dôvere v existenciu. 

Program by sa konal cez video-konferenciu z Indie so slovenským prekladom. Zahrnutá je satvická vegetarianska strava a občerstvenie.
Cena programu: 140 Eur

Pre viac informácií ohľadne akéhokoľvek z programov sa môžete informovať na emailovej adrese manithyavibhooti@gmail.com. Tešíme sa na vašu účasť!

Nithyanandam!

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára