Viac sa o týchto štyroch védických pravdách (4 tattvas), princípoch života dozviete z ranných správ Paramahamsa Nithyanandu v priamom prenose denne od 2:30 hod. na Nithyananda TV s prekladom do slovenčiny na Ustream !

pondelok 2. júla 2012

Púť na Kajláš - jedinečná príležitosť navštíviť toto sväté miesto s osvieteným majstrom, Inkarnáciou Paramahamsa Nithyanandom

Nithyanandam priatelia

Na dnešnej rannej správe (2.7.2012) Swamiji okrem iného hovoril o púti na Kajláš do Himalájí. Vravel, že Čína pre vystavenie vstupných víz vymyslela podmienku, že musí ísť naraz spolu z jednej krajiny minimálne 5 ľudí, inak víza nevydá. Zo Slovenska zatiaľ idú dvaja (plných 14 dní so Swamijim). Swamiji požehnal menším krajinám vrátane Slovenska, z ktorých zatiaľ ide na Kailash menej ľudí ako 5 a že sa postará o to, aby tých min. 5 ľudí z každej krajiny na Kajláš išlo. 

Priatelia, ak máte vy alebo niekto vo Vašom okolí v kútiku duše zámer ísť so Swamijim Nithyanandom na Kajláš, máte teraz možnosť so Swamijiho priamou podporou zrealizovať to. Je jedno, aké prekážky Vás nepustia, finančné, rodinné, pracovné, časové... prejavte svoju vôľu ísť, odpovedzte čím skôr (aby sme všetko potrebné stihli) na tento mail svetakuzder@gmail.com
Pošleme Swamijimu správu o Vašom zámere (alebo ak viete po anglicky môžte si tiež poslať sami na:
http://en-yatras.nithyananda.org/2012/02/12/submit-intention/ ) a bez pochybností pracujte na odstránení prekážok. Pevne verím, že sa to podarí. Rada Vám pomôžem a poradím s vybavovaním formalít.

O púti na Kajláš slovensky:

Dajte vedieť aj známym
Teším sa na Vaše odpovede, držím palce

S láskou
Sveťa
0905975834


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára