Viac sa o týchto štyroch védických pravdách (4 tattvas), princípoch života dozviete z ranných správ Paramahamsa Nithyanandu v priamom prenose denne od 2:30 hod. na Nithyananda TV s prekladom do slovenčiny na Ustream !

utorok 16. októbra 2012

Turné 2012 sa mení na e-Turné (elektornické turné)


Milí záujemci o Svetové turné 2012 “Prebudenie sveta“,

V mene organizačného tímu „Prebudenie Sveta 2012“ Vás srdečne pozdravujeme. V tomto emaily sú dôležité informácie o tomto turné, preto Vás prosíme, aby ste si ho dôkladne prečítali. 

Náš tím dnes poobede dostal z Indie náhlu prelomovú správu. Konečne po dvoch rokoch vychádzajú vďaka médiám na povrch dôkazy o nevine Swamiho Nithyanandu (ďalej „Swamiji“), ktorý bol v roku 2010 a 2012 falošne obvinený a nelegálne väznený. Indické mediá začali verejnosti sprístupňovať detailné lekárske správy falošnej obete, pôvod a mená autorov zmanipulovaných video-nahrávok ako aj ilegálne justičné postupy indickej polície a súdov. Vzhľadom na tento priaznivý vývoj Swamiji denne prijíma pozvánky novinárov a osobne sa zúčastňuje otvorených debát v tlači a televízíi. Konečne nastal čas, kedy sa táto nelegálna konšpirácia raz a navždy uzavrie pred zrakom širokej verejnosti.   

Swamijiho prítomnosť je v Indii momentálne nevyhnutná, z tohto dôvodu sa svetové turné presúva na rok 2013. 

Napriek tejto náhlej zmene sa Swamiji so svojim nenapodobiteľným štýlom rozhodol, že predsa len navštívi všetky mestá tohto turné a to elektronicky. Turné 2012 sa tak mení na 
e-Turné (elektronické turné). 

Ako dar pre svojich ctiteľov bude Swamiji sám ponúkať takmer všetky prednášky a sedenia osobne v reálnom čase z Indie len pre dané mesto a to v lokálnom čase, aby tak zaistil maximálny komfort pre všetkých účastnikov aj za cenu jeho vlastného diskomfortu. Ti z vás, ktorí ste už mali možnosť zúčastniť sa elektronických programov s Majstrom Nithyanandom viete, že jeho energia a prítomnosť nie je obmedzená priestorom a že vaše zážitky boli rovnako ohurujúce aj cez video spojenie. Nie je dôležité či vy vidíte Majstra, ale či on vidí Vás. Swami Nithyananda dokáže na diaľku prebudiť kundalini energiu, materializovať a teleportovat, liečiť aj iniciovať. Všetci účastníci budú mať možnosť s ním počas programov interaktívne komunikovať a klásť mu osobné otázky počas osobných daršanov. 

Detské programy boli nateraz zrušené ale presúvajú sa na čas, kedy Swamiji osobne pocestuje na turné v roku 2013. 

Pre Swamijiho nebolo ľahké urobiť toto rozhodnutie, najmä preto, lebo je to silná skúška pre priaznivcov, ktorí sa tak veľmi tešili na jeho príchod. Ale aj toto je dobrá skúsenosť, pretože vo vesmíre je všetko dianie priaznivé, a preto sa namiesto sklamania pozerajme na túto udalosť ako na možnosť ukázať pravdu aj tým ľuďom, ktorí mali o Majstrovi Nithyanandovi pochybnosti a dať tak aj im šancu spoznať a otvoriť sa energii tohto výnimočného Majstra.  

Ďaľšie kroky pre vás a BONUS

Súčasná registrácia je neplatná, prosíme o opätovnú registráciu emailom: prebudenie2012@gmail.com alebo telefonicky 0948 778 444

Cena celodenného programu v čase od 8 do 20 hod. zostáva nezmenená a to je 65 Euro na osobu. Dátum celodenného programu sa nemení, naďalej bude prebiehať 9.novembra. Rovnako sa nemení dátum konania večernej prednášky naplánovanej na 8.novembra od 18 do 20hod večer, táto prednáška bude bezplatná. Opäť, tak ako predtým, je vaša registrácia nevyhnutná z dôvodu zabezpečenia jedla.

A aký je ten bonus?
Swamiji bude ponúkať bezplatné čítanie z Akášických záznamov pre ľudí v meste, v ktorom bolo turné naplánované. Počas tohto čítania Swamiji odpovie na otázky účastnikov o ich minulosti, budúcnosti, či akýchkoľvek iných otázok alebo nejasností v ich živote tým, že ich priamo prečíta z Akáše, alebo tzv. Čiernej skrinky vesmíru. Toto podujatie bude bezplatné a opäť organizované v Poprade pred samotným turné a jeho dátum vám včas oznámime.

Keďže prítomnosť a enegia osvietných bytostí nie je obmedzená časom a priestorom, veríme, že si nenecháte príležitosť zúčastniť sa na tomto e-turné ujsť. Vopred vám ďakujeme za vašu trpezlivosť a dôveru. Váš tím Prebudenia 2012 bude aj naďalej pracovať na tom, aby Vám umožnil stretnutie s Majstrom Nithyanandam u nás, na Slovensku.
 
Tím svetového turné "Prebudenie 2012".


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára