Viac sa o týchto štyroch védických pravdách (4 tattvas), princípoch života dozviete z ranných správ Paramahamsa Nithyanandu v priamom prenose denne od 2:30 hod. na Nithyananda TV s prekladom do slovenčiny na Ustream !

nedeľa 21. júla 2013

V pondelok, 22. jula sa oslavuje Guru Purnima, den osvietenia nasho Guru Paramahamsa Nithyanandu a jeho advent.



Nithyanandam mila sanga, 

V pondelok, 22. jula sa oslavuje Guru Purnima, den osvietenia nasho Guru Paramahamsa Nithyanandu a jeho advent. V tento den Swamiji ako jediny den v roku prijma nase dary priamo z nasej ruky do jeho ruky a zaroven prijima aj nase ego a karmu (to plati iba vtedy, ak su mu ponuknute osobne v podobe kokosa a ryze zabalenych v bielej plachte).

Pri prilezitosti Guru Purnima robime v dvoch nasich centrach v Bratislave a v Poprade ranne video-spojenie so Swamijim. Pridajte sa k nam v tento vyznamny den a budte pozehnani od tejto vynimocnej inkarnacie. 

Tieto ranne spravy zaciname v pondelok uz o 3.15 hod. 
V Bratislave nas najdete na Kladnianskej ulici c. 62
v Poprade nas najdete v nasom centre na Dostojevskeho 12 v OC Vykrik. 

Ranna sprava zacina Guru Pujou (odovzdanim vdaky Majstrovi prostrednictvom spievania mantier, moznost doniest si vlastny Guru Puja set a robit puju osobne) a satsang bude nasledne pokracovat specialnym prihovorom Swamijiho, ktory bude tlmoceny do slovenciny. 

Ak mate zaujem zucastnit sa tejto vynimocnej oslavy a mate nejake otazky, napiste nam na nas email slovakia.shivaloka@gmail.com

Tesime sa na vasu ucast na oslave Guru Purnima v nasich centrach v Poprade a v Bratislave.

Nithynandam! 

~Ma Vibhooti




Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára