Viac sa o týchto štyroch védických pravdách (4 tattvas), princípoch života dozviete z ranných správ Paramahamsa Nithyanandu v priamom prenose denne od 2:30 hod. na Nithyananda TV s prekladom do slovenčiny na Ustream !

štvrtok 15. augusta 2013

Od zajtra - 4 dni so Swamijim v Poprade!!!

Od zajtra zaciname uzasne 4 dni so Swamijim v Poprade!!!
4 dni Vnutorneho prebudenia su po prvy krat otvorene aj nam cez video-konferenciu a my sa uz nevieme dockat. Kazde slovo Swamijiho, kazdy usmev, kazde gesto je ako drahokam. Byt opat v jeho energii bude skvele!!

Program 4 dni Vnutorneho prebudenia (stupen 1) je stale otvoreny. Ak mate zaujem prist, pridte, budete vitani. Zajtra zaciname naostro - o 4.30 hod rano v Popradskom centre na Dostojevskeho 12. 

Ti z vas, ktori sa nebudete zucastnovat programu, ste vitani zucastnit sa rannych sprav so Swamijim kazde rano v nasom centre v Poprade. Ranne spravy budu tlmocene a uzite si obojsmerne video-spojenie so Swamijim.

Z dovodu konania programu sa nedeleny satsang v Poprade konat nebude, rovnako ani vysielanie Nithyananda radia Slovensko o 5.55 poobede (17.55 hod). Namiesto toho si vypocujte fantastice vysielanie s detmi z Gurukul skoly v Swamijiho ashrame v Indii. Deti z Indie vam priamo budu hovorit posvatne pravdy a obohacovat vas a inspirovat vase deti. Deti a mladez su vitani zucastnit sa tohto vysielania.

Vysielanie cez nase radio bude v nedelu o 17.00 hod. Sledujte nas na Nithyananda Radia Slovensko www.ustream.tv/channel/nithyananda-rÁdio

Pre tych z vas, ktori ste novi, nase radio vysiela kazdu stredu a nedelu o 5.55 poobede (17.55 hod) a v nedele aj o 19.00 hod. S vynimkou tejto nedele, kedy sa bude vysielat o 17-tej hod.


Vychutnavajte si vsetky dary, ktore nam existencia ponuka. 
Dnes vecer sme v Kosiciach na fantastickej prednaske o 4 principoch a od zajtra 4 dni so Swamijim. 



Explodujte v naplneni tak ako my. :)

Nithyanandam! 

Vibhooti 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára