Viac sa o týchto štyroch védických pravdách (4 tattvas), princípoch života dozviete z ranných správ Paramahamsa Nithyanandu v priamom prenose denne od 2:30 hod. na Nithyananda TV s prekladom do slovenčiny na Ustream !

piatok 18. februára 2011


ŠKOLA VEČNEJ BLAŽENOSTI - dvoj-dňový intenzívny meditačný program počas víkendu 26.- 27. februára 2011

v utorok 22.2.2011 o 17.00 h - bezplatná vstupná prednáška


Pozývame Vás na dvoj-dňový, intenzívny, meditačný program na otvorenie energetických centier - čakier. Naučte sa praktické riešenia na denné problémy ako sú strach, žiarlivosť, obavy, sex, porovnávanie sa, nespokojnosť, láska.

Spoznajte taje svojich čakier, ktoré emócie ich blokujú a ktoré otvárajú, ako funguje naša myseľ a zažite silné meditácie zostavené osvieteným majstrom  Paramahamsa Nithyananda pod vedením jeho žiačky Ma Nithya Vibhooti, ktorá študovala pod jeho vedením priamo v Indii. 

Naučte sa ako sa dá žiť vo večnej blaženosti! Pozvite aj priateľov!

Začíname v sobotu 26.2.2011 o 8:00
65 EUR na dva dni vrátane obeda
 v priestoroch GALOP s.r.o., Južná trieda 66, Košice
oba dni začiatok o 8:00 koniec cca 18:00
kontakt: Sveťa 0905975834, svetakuzder@gmail.com
Prihláste sa mailom alebo pošlite sms

Zažite aspoň dva dni z 21-dňového programu Vnútorné prebudenie, ktorý sme poniektorí šťastlivci absolvovali s Majstrom priamo v ashrame v Indii.Vrele odporúčam. Sveťa


Bezplatná vstupná prednáška, na ktorej sa dozviete viac o tom, ako funguje naša myseľ, ako nás kontrolujú naše emócie, prečo nie sme šťastní a ako šťastie dosiahnuť, sa bude konať v utorok 22.2.2011 o 17.00 h tiež v priestoroch Galop s.r.o.
Tu je popis programu slovami Ma Nithya Vibhooti, ktorá tento program povedie:

 Tí z vás, ktorí ste neboli na vstupnej prednáške v Poprade alebo stále máte pochybnosti, či sa zúčastniť, chcela by som vám povedať, že tento program nie je jednorázová senzácia, alebo ďaľší kurz, ku ktorému si dáte fajku = absolvovaný.
  Tento program je začiatok vašej novej životnej cesty. Nie je to program, ktorý Vám dá len intektuálne pochopenie, na ktoré o 3 dni zabudnete.
  Škola životnej blaženosti je škola života, je to otvorenie nových dverí vo vašom živote, kedy začnete novú cestu, otvoríte škáru na nových dverách, o ktorých ste ani nevedeli že existujú. Budete mať nie len nové pochopenie o sebe samom, o svojich emóciách a o živote, ale zároveň sa tieto vedomosti stanú aj vašou skúsenosťou.
  Škola životnej blaženosti je teraz vo februári výnimočná príležitosť, pretože Vibhooti (acharya, učiteľka tohto programu) je v Poprade len do konca Marca a na Slovensku nie je žiadny učiteľ tohoto programu. Neodkladajte možnosť zmeniť svoj život na inokedy. Inokedy nemusí prísť nikdy. V živote často venujeme peniaze a poroznosť nepodstatným veciam, ale nikdy nie svojmu vnútru, svojmu naplneniu, nikdy sa nepýtame sami seba, čo je pre nás dôležité.
  Urobte tento krát rozhodnutie z vášho srdca, nie s vášho ega a intelektu. Počúvajte svoju intuíciu. Ak čo len trošku cítite, že tento program vám prinesie nejaký úžitok, nepotláčajte svoj vnútorný radar. Skutočný naplnený život sa nedá ohodnotiť peniazmi. Peniaze sú len energia, ktorú sme ochotni vynaložiť. Otvorte svoju náruč tejto energii a neodmietajte možnosti, ktoré Vám vesmir ponúka.
  Buďte blažení, Vibhooti

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára