Viac sa o týchto štyroch védických pravdách (4 tattvas), princípoch života dozviete z ranných správ Paramahamsa Nithyanandu v priamom prenose denne od 2:30 hod. na Nithyananda TV s prekladom do slovenčiny na Ustream !

nedeľa 6. marca 2011

21 dní prednášky Brahma Sutras od Swamijiho


Každodenné prednášky Brahma Sutras od Swamijiho začínajú o 18:00 IST (u nás 13:30)



   S veľkým potešením môžme oznámiť, že Swamiji začal, teraz po prvý krát, hovoriť o Brahma Sutras. Tí z vás, ktorí mali možnosť vidieť prvé dve prednášky, iste potvrdia, že to je naozaj mimoriadna udalosť, ktorú si netreba nechať ujsť!

   S účinnosťou od 5. marca bude Swamiji dávať Brahma Sutra prednášky každý večer so začiatkom o 18:00 IST (u nás poobede 13:30!).

   Jedná sa o úžasné prednášky, ktoré sa v blízkej budúcnosti neobjavia na YouTube alebo na internetových stránkach. Vaša najlepšia šanca sledovať ich naživo je cez eNTV alebo eN-webinar (na www.nithyananda.org v pravom hornom rohu, môže byť požadovaná jednoduchá registrácia). 
Swamiji hovorí, že sa jedná o návod k osvieteniu pre lenivých, nakoľko si to nevyžaduje žiadne cvičenie, techniky a ani domáce úlohy. Stačí byť prítomný ... A to je krásne! STOJÍ TO ZA TO, ZMENIŤ DENNÉ RUTINY. Raz za život NAŽIVO!

Pripojte sa od 18:00 - 19:00 IST! (U nás 13:30-14:30)

Ma Vibhooti o tom napísala:

  Od 2. marca 2011, kedy sme oslavovali sviatok Shivaratri naživo s Indiou aj v Poprade a v Košiciach, sa ďaľších 21 dní konajú denne satsangy v Indii, ktoré sa premietajú naživo na internete a je možné sa spojiť naživo so Swamijim tak ako túto stredu.
Swamiji dáva prednášky dva krát denne, ráno o 4.00 hod nášho času Swamiji rozpráva o Patanjaliho Joga Sutrach, poobede zhruba o 13.30 - 14.00 hod nášho času Swamiji rozpráva po prvý krát v jeho verejnom živote a vysvetľuje Brahma Sutras. Brahma Sutra je kniha knih, prvotna pravda o zivote.

  Swamiji na prvom Brahma Sutra satsangu povedal, že samotné pochopenie, vypočutie Brahma Sutier nás dokáže doviezť k osvieteniu. Tiež povedal, že energiou ktorú vyžaruje keď prednáša Brahma Sutry zapíše tieto večné pravdy o živote do nášho podvedomia a že automaticky začneme tieto pravdy žiť, aplikovať. Tieto pravdy sa stanú súčasťou našej bio-pamäte.
Prvá Brahma Sutra bola "Let us enquire about Existence" - "Poďme sa zaujímat/bádat o existencii, o živote".
  Chcela by som inšpirovať vás všetkých aby ste sa zúčastnili skupinových satsangov čím viac ako môžete. 2.marca bolo spojenych naraz 1051 centier na všetkých kontinentoch sveta. eN-Efekt, ktorý takáto obrovská skupina ľudí na svete vytvára v jednom čase, dva krát za deň, na celom svete po dobu 21 dní, zníži zločin a prírodné katastrofy o 40%.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára