Viac sa o týchto štyroch védických pravdách (4 tattvas), princípoch života dozviete z ranných správ Paramahamsa Nithyanandu v priamom prenose denne od 2:30 hod. na Nithyananda TV s prekladom do slovenčiny na Ustream !

štvrtok 31. marca 2011

eN-Bohatstvo – Osvietené bohatstvo



eN-Bohatstvo – Osvietené bohatstvo

Vďaka vysokej úspešnosti po celom svete,  sa tento program koná po druhý krát. Ak ste nemali možnosť zúčastniť sa po prvý krát, využite túto druhú príležitosť. 
Zúčastnite sa víkendu, ktorý zmení vašu budúcnosť!

eN-Bohatstvo je nový dvojdňový program Paramahamsa Nithyanandu, 
ktorý bude prebiehať naživo v Indii a elektronicky na celom svete v dňoch:
21. – 22. mája 2011

  • Máte stále problémy  s peniazmi?
  • Máte strach o peniaze do budúcnosti?
  • Máte dlhy z minulosti?
  • Túžite žiť naplnený život čistého bohatsva?
  • Zažite obrovský prelom vo vedomí  bohatstva
Každý z nás má v sebe uložené podvedomé názory o bohatstve, chudobe a peniazoch, ktoré nás stresujú, spôsobujú nám pocity strachu a napätia často vedúce k nesprávnym rozhodnutiam ohľadne peňazí a životného štýlu. Tento program odstráni všetky vaše nezdravé postoje a operačný system ohľadne chudoby, ťažkej práce, dlhov a životných cieľov. Namiesto toho vám umožní ako byť zároveň bohatý a slobodný, plný radosti a zodpovedný za naše skutky a ukáže vám ako žiť život plný hojnosti s materialnym aj duchovnym bohatstvom. 
Počas tohto víkendového kurzu nás Paramahamsa Nithyananda prevedie cez sled intenzívnych skúseností, ktoré odstránia vedomé a podvedomé názory, ktoré nás udržiavajú v strese vo sfére bohatstva. Naučíme sa ako ho priťahovať, ako žiť v plnej zodpovednosti a ako si skutočne užívať to bohatstvo, ktorým my všetci sme. Nithyananda sám vybudoval organizáciu veľkého bohatstva a vyžaruje bohaté vedomie ku všetkým, ktorí trávia čas s ním. Nepremeškajte príležitosť učiť sa od osvieteného majstra. 
Cena na celom svete je $250 USD
Len výnimočne pre Slovensko Swamiji určil cenu  €100 EUR
Tento kurz bude prebiehať počas víkendu naživo so Swamijim v Indickom čase, kde je o 3,5 hodiny viac. To znamená, že by sa začínalo o 6 hodine ráno a trvalo by to do 18 hodiny.
Vibhooti bude záujemcom tlmoč,  pre  Slovákov bude  vytvorený osobitný kanál na ktorý sa pripojíte so Slovenským dabingom. 
Pri dostatočnom záujme sa tento program bude konaťMA-MI STUDIO v Poprade. Na zorganizovanie programu je potrebná minimálna účasť 10 ľudí. 
Záujemci prosím kontaktujte Vibhooti na emaily: manithyavibhooti@gmail.com alebo studio@ma-mi.sk

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára