Viac sa o týchto štyroch védických pravdách (4 tattvas), princípoch života dozviete z ranných správ Paramahamsa Nithyanandu v priamom prenose denne od 2:30 hod. na Nithyananda TV s prekladom do slovenčiny na Ustream !

pondelok 8. augusta 2011

Paramahamsa Nithyananda usporadúva nový program eN- Zdravie


Nithyanandam!

máme pre vás radostnú novinu.
Paramahamsa Nithyananda (Swamiji) usporadúva nový program eN Health (osvietené zdravie) počas dvoch dní 10 - 11. septembra 2011.

Program sa bude konať naživo z Indie so slovenským prekladom. Veľmi radi by sme ho usporiadali aj v Košiciach. Pre záujemcov mimo Košíc by sme vedeli sprostredkovať aj nocľah v štúdiu. 

Počas tohto programu Swamiji bude robiť prednášky a procesy na odbúranie engramov a energetických blokov, ktoré nám spôsobujú choroby. 

Chronické choroby a iné ochorenia sú spôsobené našim podvedomím a ako Swamiji hovorí, medicína je dobrá, pretože dokáže operovať a opravovať kosti, ale lieky sú len na potlačenie symptómov chorôb. A kedže energia sa nedá zničiť ani potlačiť, tak sa prejaví na inom mieste. 

Stáva sa vám, že idete z jedného nachladnutia do druhého, z jednej infekcie, únavy, bolesti svalov a kĺbov a žalúdka až po migrény a chronické ochorenia, či dokonca depresie? Je to jasný znak toho, že vaše telo je v silnej nerovnováhe a niečo vo vašom vnútri nedostáva dostatočnú pozornosť. 

Tento program je súčasťou Vnútorného Prebudenia a procesy a meditácie sú zostavené tak, že dokážu odhaliť príčinu chorôb (každého individuálne, lebo procesy sa robia individuálne). Swamijiho energia doslova gumuje choroby z bio-pamäte ľudí. 

Na usporiadanie programu je potrebných aspoň 10 účastníkov.

Program sa bude konať od 6 hodiny ráno  do 18 hodiny v priamom prenose z Indie, kde bude Swamiji vidieť všetky mestá z celého sveta. Občerstvenie a jedlo bude sprostredkované v cene programu.

Cena programu je 100 EUR. Záujemci prosím potvrďte svoj záujem na tomto emaily: manithyavibhooti@gmail.com

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára