Viac sa o týchto štyroch védických pravdách (4 tattvas), princípoch života dozviete z ranných správ Paramahamsa Nithyanandu v priamom prenose denne od 2:30 hod. na Nithyananda TV s prekladom do slovenčiny na Ustream !

nedeľa 28. augusta 2011

eN Health (Osvietené Zdravie)


Nithyanandam, 

s radosťou vám pripomínam, že 10. - 11. septembra 2011 sa bude konať víkendovy program pod názvom Osvietené Zdravie.

Tento program bude ponúkaný Paramahamsa Nithyanandom po prvý krát a bude sa konať naživo z Indie pomocou video-konferencie, kde Swamiji priamo bude vidieť všetky mestá a účastníkov. 

Tento program bude vysoko intenzívny a špeciálne zameraný na odstránenie všetkých engramov (potlačených emócii) ohľadne zdravia, choroby a na odstránenie ich negatívnych vplyvov ako je stres, depresia, napätie, psychické a mentalné poruchy, a rôzne ochorenia.

Počas tohto programu zažijete:
  • vyliečenie z rôznych ochorení
  • prebudenie prirodzenej inteligencie vášho tela a jeho liečiacich schopností
  • vytvoríte si nové, nezvratiteľné vedomie ohľadne vášho zdravia
  • objavíte tajomstvá na udržanie si mladosti 
  • objavíte a vyjadríte výbuchy energie

Program obsahuje:
  • katartické (aktívne) techniky na rozpustenie hlboko uložených mentálnych programov, ktoré spôsobujú choroby
  • dynamické interaktívne sedenia, ktoré odhaľujú tajomstvá dokonalého zdravia
  • silné meditácie, ktoré ponúkajú celkové zdravie a pohodu

Tento program sa koná v Košiciach a začína v sobotu v skorých ranných hodinách (6:30 ráno) a bude pokračovať do 18.00 hod večer. Účastníci mimo Košíc budú môcť prespať v štúdiu v Košiciach (spať sa bude dať len na zemi v spacáku, ktorý si budete musieť doniesť). Samozrejme, že program bude so slovenským prekladom.

Odporúčam tento program všetkým, ktorí nemajú možnost ísť do Indie a zúčastniť sa 21-dňového programu Vnútorné prebudenie. Každý program naživo so Swamijim je úžasný zážitok a obrovský prelomový program. Ja sama, hoci som bola v Indii 3 krát a žila v Swamijiho prítomnosti dlhé mesiace, sa neviem dočkať ďaľších meditácii, ďaľších procesov, ktoré mi pomôžu vyčistiť moje telo, myseľ a dušu od negatívnych spomienok a engramov a dovolia tak aby som žila kvalitnejší a naplnenejší život. 

Prosim povedzte o tomto programe vašim známim a priateľom, to je ten najkraší dar ktorí môžte darovať. 

Záujemci prosím potvrďte váš záujem do piatku budúceho týždňa na tomto emaily. 

Cena programu je 100Eur na osobu. Presná adresa konania vám bude oznámená po potvrdeni vašej účasti emailom.  Ak máte nejaké ďalšie otázky, prosim napíšte mi, s radosťou vám odpoviem. 

Tešíme sa na Vás na eN-Health (Osvietené Zdravie).

Nithyanandam!



Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára