Viac sa o týchto štyroch védických pravdách (4 tattvas), princípoch života dozviete z ranných správ Paramahamsa Nithyanandu v priamom prenose denne od 2:30 hod. na Nithyananda TV s prekladom do slovenčiny na Ustream !

pondelok 12. septembra 2011

Nithyanandam, 

tento víkend sa v Košiciach úspešne konal program eN-Health (Osvietené zdravie) naživo cez video-konferenciu priamo z Indie. 

Tohto programu sa zúčastnilo naraz 28 miest z celého sveta z ôsmich časových pásiem. Ľudia z celého sveta sa počas týchto dvoch dní zúčastnili ďalšieho unikátneho programu vedeného priamo Paramahamsa Nithyanandom.

Tento program spojený s procesmi a fantastickými meditáciami bol zameraný na fyzické, mentálne, emocionálne a duchovné zdravie. Aj pre nás, dobrovoľníkov, ktorí sme boli v Indii boli meditácie neskutočný zážitok. 

Swamiji povedal niekoľko krásnych vecí počas programu - jednou z nich bolo to, že čo predstierame, či už je to choroba, alebo keď hráme rolu obete, podvedome túto masku naša myseľ prijme za pravdu a po čase ju prejaví v reálnom živote. 

Okrem toho, Swamiji odpovedal na všetky otázky a prosby o liečenie rodinných príslušníkov atď. a na otázku ako si udržat vysokú energiu a blaženost Swamiji odpovedal len jediné: "Neustále sa udržiavajte v inšpirácii. Neustále, každý deň strávte aspoň hodinu s kozmickými pravdami, strávte ju v sange, na satsangoch. Neustále každý deň urdžiavajte svoju inspiráciu nažive, to je všetko co vám treba."

Okrem pravidelných satsangov sa tento utorok v Košiciach začína pravidelná jóga a meditácie v Košiciach v novom centre. 

V Poprade sa budú satsangy konať takisto pravidelne, a dátumy a časy vám budú pravidelne oznámené. 

Tešíme sa na vás v utorok v Košiciach, v stredu v Liptovskom Mikuláši a na ďaľších podujatiach v Poprade. 

V pretrvávajúcej blaženosti, 

Nithyanandam!

~ Ma Vibhooti



Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára