Viac sa o týchto štyroch védických pravdách (4 tattvas), princípoch života dozviete z ranných správ Paramahamsa Nithyanandu v priamom prenose denne od 2:30 hod. na Nithyananda TV s prekladom do slovenčiny na Ustream !

nedeľa 8. apríla 2012

Na dnešnej rannej správe požehnal majster Slovensko!

Nithyanandam,

Prajem vám krásne prebudenie do dnešného sviatočného rána.

Priya Manohari, dnes ráno sledovala rannú správu, a chce sa s vami podeliť o naplňujúci zážitok!
Včera, 7.4. 2012 dokončila popradská sanga  21 dňovú meditáciu, transformačnú kriyu.
Priya Manohari sa chce touto cestou poďakovať všetkým, ktorí sa zúčastňovali tohto nádherného procesu a zažívali vedomú transformáciu priamo na "vlastnej" koži. PM odporuča každému prejsť si týchto 21 dní s toto kriyou !
Dnes ráno, na rannom upanišád sedení s majstrom, Swamiji takto pomenoval ranné satsangy, kde ticho medzi slovami priamo pôsobí na našu biopamäť, na naše vedomi, kde sa slová v týchto medzerách ticha stávajú zrozumiteľné a jasné na pochopenie.
Na dnešnej rannej správe požehnal majster Slovensko.

Citát jeho slov :

"Požehnania pre Slovensko, pretože ukončilo 21 dňovú meditáciu mieru, Dnes nám poslali správu,
V meste nazvanom Poprad, moje požehnania, Nech celé Slovensko má Mier a Blaženosť."


Ďakujeme drahý Swamiji, ďakujeme drahý Majster.

Užívajte si tieto slová plnými dúškami ! Nadychujte sa tejto blaženosti a vydychujte ju ďalej, do svojho okolia, svojej rodine, príbuzným a priateľom, celému mestu, celému svetu. Expodujte touto blaženosťou, len tak bezdôvodne, len svojím naplnením !

Dnes vám chce Priya Manohari pripomenuť, že o 15.30 bude fantastický Webinár, pre Novú Generáciu*, pre ľudí, ktorí budú vytvárať nové vedomie.
Dnes ráno Swamiji v krátkosti naznačil, pár slovami, pár vetami ako by mala nová generácia, naše deti a ľudia do 42 rokov ( majster dnes posunul túto hranicu ! bola len 40 rokov ) mali vytvárať, písať, byť a žiť svoj život. Vrele odporučam. Treba si obliecť čierne tričko, čierne rifle a tigrovaný opasok ( ak nebude, nič sa nedeje, stačí čierne oblečenie ). PM vie, že sú sviatočné chvíle, ale vrelo odporúčam, nájdite si pár chvíľ, hodinu, max. dve na tento webinár. Je veľmi dôležitý pre náš ďalší život !  DNES počas tohto webinára dostaneme iniciáciu do AGHORI ! To sú ľudia, ktorí žijú čistú Božskú pravdu. WOW, nádhera. Zúčastnite sa!

Dnes ráno Swamiji oznámil, že na web stránke www.nithyananda.org je zverejnených 108 nithya kriyí na rôzne ochorenia. Sú bezplatné, zverejnené na jeho webe: nithyananda.org !!! Množstvo ľudí môže praktizovať rôzne techniky na rôzne ochorenia, obezitu, cukrovku, depresiu, krátkozrakosť, ďalekozrakosť, na sebavedomia, astmu, bolesti krížov, urologické problémy, nespavosť.......................atď. Verím, že každý nájde tú správnu pre seba alebo pre svoje okolie.

Ďakujeme Majster.

Prajem vám krásne naplňujúce dni, plné blaženosti a požehnania.

Nithyanandam !

Explodujte v osvietení !

Priya Manohari

*Viac informácii o webinári nájdete nižšie.

Veľkonočnú nedeľu sa koná bezplatný
Webinár NOVÁ GENERÁCIA 
s Paramahamsa Nithyanandom v priamom prenose


8. apríl 2012
16.00 hod
NOVÁ geN
Kľúč k výnimočnému životu!

-úspech v živote
-fantastické vzťahy
-kreativita
-kariéra
-sebavedomie
-zdravie a oveľa viac....

Tento webinár je špeciálne určení mládeži a všetkým ľuďom, ktorí sa cítia mladí a ktorí chcú nájsť nový zmysel života. Všetci, ktorí hľadajú kľúč k výnimočnému životu sú vítaní. 

Ak máte záujem zúčastniť sa webináru s vašimi deťmi, známymi, skontaktujte nás a bude vám oznámené  miesto konania video-konferencie v priamom prenose z Indie.

Ak máte záujem pozerať webinár doma, zaregistrujte sa na linke: nithyananda.org/events/newgen

Na tejto linke bude zabezpečený preklad: ustream.tv/channel/slovakia-translation

Počúvajte tu, ako potrebujete preklad z angličtiny do slovenčiny: ustream.tv/channel/slovakia-translation

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára