Viac sa o týchto štyroch védických pravdách (4 tattvas), princípoch života dozviete z ranných správ Paramahamsa Nithyanandu v priamom prenose denne od 2:30 hod. na Nithyananda TV s prekladom do slovenčiny na Ustream !

utorok 24. apríla 2012

Nithyanandam, 

24.aprila 2012 o 17:15 vás pozývame do Nithyananda centra pre osvietenie v Košiciach na úžasnú hodinu po prvýkrát na Slovensku:
Hodina eN-Fitness!

eN-Fitness je prevratné cvičenie zostavené Avatarom Paramahamsa Nithyanandom, ktoré kombinuje všetko čo potrebujete pre vaše telo:
-kondíciu
-silu 
-ohybnosť


Počas eN Fitness sa na začiatku zahrejeme 15 minútovým aerobným cvičením, potom prejdeme na posilnenie tela cvikmi, ktoré spevnia vaše svalstvo a dodajú vám výdrž a vytvárujú vaše svaly.Nakoniec natiahneme svaly a prestrečujeme telo počas jógy.

Na hodinu eN Fitness potrebujete len vlastnú yogovú podložku, možno fľašu s vodou a malý uterák na utretie potu. 
Prídite vyskúšať eN Fitness a objavte čaro tohto prevratného cvičebného systému. Hodina eN-Fitness začína o 17.15 hod a konci o 18.30.


 18.45 začína meditácia, tentokrát krásna meditácia na transformáciu v roku 2012 na dosiahnutie vnútorného pokoja a mieru. Po krásnej kriyi, do ktorej sme boli včera iniciovaní Swamijim počas webináru MIER si pustíme úžasnú prednášku, kde sa dozviete odpovede na otázky:
  • Akú máme zodpovednosť voči naším rodičom?
  • Akú máme zodpovednosť voči našim učiteľom alebo Guru?
  • Čo môžeme urobiť pre naše osvietenie?
  • Čo je to spánok a prečo väčšina ľudí potrebuje 8 a viac hodín spánku?
  • Koľko hodín spánku skutočne potrebujeme?
  • Ako znížiť hodiny spánku a prehĺbiť kvalitu spánku?
  • Čo je to nuda a ako nuda ničí náš život?
  • Prečo je Kailash také silné energetické pole? Čím je výnimočné?

    Pamätajte, na zlepšenie kvality vášho života je potrebné zlepšenie kvality vášho vnútra, vášho vnútorného šťastia. Váš duchovný rast a duchovná zrelosť sú nevyhnutné na riešenie všetkých praktických problémov ako sú zdravotné problémy, stres, problémy vo vzťahoch, problémy s peniazmi, problémy v práci, depresia, nespokojnosť atď. Meditácia a duchovný rast sú priame metódy ako vyriešiť praktické otázky vášho života, kedže všetky odpovede a riešenia, ktoré potrebujete sú vo vašom vnútri. 

    Prídite a pracujte na svojom duchovnom raste a dozveďte sa odpovede na tieto daľšie otázky. Tešíme sa na vás na zajtrajšom eN Fitness a satsangu.


    Nithyanandam!

    Ma Nithya Vibhooti

    Žiadne komentáre:

    Zverejnenie komentára