Viac sa o týchto štyroch védických pravdách (4 tattvas), princípoch života dozviete z ranných správ Paramahamsa Nithyanandu v priamom prenose denne od 2:30 hod. na Nithyananda TV s prekladom do slovenčiny na Ustream !

pondelok 8. apríla 2013

Nithya Kriya Yoga (bývalý NSP program)

Nithyanandam, 

chceli by sme vás informovať o výnimočnom programe, ktorý budeme organizovať
13. - 14. apríla, 2013 v Poprade. 
Jedná sa o 2-dňový program so Swami Paramahamsa Nithyanandom, ktorý je druhým stupňom programu Nithya Dhyan, alebo Škola životnej blaženosti.

Tento program učí Swamiji veľmi zriedkavo a na Slovensku sa ešte nikdy nekonal. V apríli bude prvá príležitosť zúčastniť sa tohto programu, ktorý vás zavedie k vyšším tajom vašej existencie. 

Nithya Kriya Yoga (bývalý NSP program) bol nedávno prerobený a obohatený o nové techniky a kriye Swami Paramahamsa Nithyanandu.
Swamiji v tomto programe sa presúva za prácu so základnými čakrami, ale prečisťuje všetkých 7 astrálnych tiel.

Výnimočným zážitkom tohto programu je to, že po prečistení všetkých tiel ponúka skúsenosť vedomej smrti, ktorá pod vedenim osvietenej bytosti zaručuje osvietenie najneskôr v čase fyzickej smrti.

Tento zážitok je súčasťou programu Vnútorné Prebudenie, ale inak je veľmi málo dostupný, pretože Swamiji tento program uči veľmi výnimočne. 
Ja osobne som zažila skúsenosť vedomej smrti v jeho prítomnosti 2 x na vlastnej koži a niekoľko krát ako dobrovoľníčka počast týchto programov a doteraz bol tento zážitok pre mňa najsilnejší zo všetkých.

Skúsenosť vedomej smrti umožňuje za prítomnosti inkarnácia vygumovať:
- nadobudnutú karmu
- mentálne vzorce, ktorých sa vlastným úsilím nedokážeme zbaviť
- zbavuje fyzickej aj mentálnej bolesti a utrpenia
- vyslovene "preprogramuváva" vašu bio-pamäť
- zbavuje tráum z detstva a minulosti
- zbavuje vás konfliktných protichodných túžob
- odstraňuje pocity viny a strachu 
- a ešte viac...

Odporúčame vám nenechať si tento program ujsť. Bude usporiadaný cez živé video-spojenie so Swamijim a zážitký budú autentické a veľmi silné. 

Cena programu je ako vždy 140 Eur na osobu, v cene je zahrnutá celodenná vegetariánska strava a občerstvenie. Začnite si odkladať peniažky už teraz a určite príďte.

Časy konania  6.30 hod ráno z hruba do 18.30 hod počas oboch dní. Prvý deň prosím dostavte sa o 6 hod. ráno kvôli registrácii. Ďakujeme 
Miesto konania je Popradské Nithyananda meditačné centrum, Dostojevského 12. 

Registrácia vopred je nevyhnutná! 
Kontakt:  en.slovakia.ke@gmail.com alebo 0904-654-027

Tešíme sa na vás ako vždy v Nithyananada meditačnom centre v Poprade. 

-- 
~Ma Vibhooti


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára