Viac sa o týchto štyroch védických pravdách (4 tattvas), princípoch života dozviete z ranných správ Paramahamsa Nithyanandu v priamom prenose denne od 2:30 hod. na Nithyananda TV s prekladom do slovenčiny na Ustream !

utorok 30. apríla 2013

Program prvomájového týždňa


Nithyanandam, 

košická Nithyananda sanga sa aktívne rozrástá do Prešova!

Soľná jaskyňa v Prešove.  
Satsangy sa budú pravidelne konať v soboty o 19 hod. v liečivých priestoroch Soľnej jaskyne na Konštantínovej 17 v Prešove. Prosím ohláste sa vopred Kamalalochane ak máte záujem prísť a to emailom alebo telefonicky: 0904 654 027. Ďakujem 
Vstupné na tieto satsangy sú 4eura.
Najbližší satsang sa koná v sobotu 4.mája o 19 hod.


Ďalší program v Prešove

V utorok 30.apríla o 16:30 hod. sa koná satsang v Rheia centre na Hlavnej 69 v Prešove.

Taktiež vo štvrtok 2.mája o 18 hod. sa koná satsang v atraktívnych pivničných priestoroch Čajovne Ephesus na Hlavnej 79 v Prešove.


Program v Košiciach

V Košiciach pokračujeme jogou v utorky a štvrtky o 17:15 hod. Joga s Martinom je vhodná aj pre úplných začiatočníkov  a je ukončená relaxáciou. Trvanie jogy je hodinu a pol. Po joge obyčajne mávame satsang, ktorý začína o 18:45 hod. s Nithya Kriyou alebo inou meditáciou. Tento týždeň kvôli programom v Prešove sa satsangy po joge konať nebudú.

V nedeľu 5.mája  o 14 hod.  pokračujeme v hodinovom DETSKOM SATSANGU, ktorý nám vedú deti z Gurukul zo školy Indii v angličtine, preklad do slovenčiny je zabezpečený. 

Po detskom satsangu o 15 hod. nasleduje 45 minutová  JOGA pre DETI, ktorá je tiež ukončená krátkou relaxáciou.

Vstupné na tieto satsangy sú dobrovoľné, odporúčaná cena sú 3 eurá




Od 1.mája začína Nirahara samyama, iniciácia do života bez jedla a hladu. Kto máte záujem byť iniciovaný do tohto procesu, prosím dajte nám vedieť, na tento proces sa treba  vopred zaregistrovať. 
Podmienkou iniciácie do tohto procesu je účasť na ranných správach v obojsmernom spojení, čo je možné u nás v Košickom Nithyananda meditačnom centre. 
Kedže už máme záujemcov o tento proces, budete mať možnosť pokračovať zúčastňovaní sa ranných správ s obojsmerným  spojením v Nithyananda meditačnom centre v Košiciach aj v máji. 
Vítaný je ktokoľvek, aj tí, ktorí sa nezúčasňujú procesu Nirahara Samyama.

Tel. kontakt: 0904 654 027
Adresa Košického centra:
Južná trieda 82
KOŠICE
(vedľa kKatastrálneho úradu, v budove Ekolor
vchod zozadu po točitých schodoch) 

Tešíme sa na vás v Prešove alebo Košiciach.

Kamalalochana



Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára