Viac sa o týchto štyroch védických pravdách (4 tattvas), princípoch života dozviete z ranných správ Paramahamsa Nithyanandu v priamom prenose denne od 2:30 hod. na Nithyananda TV s prekladom do slovenčiny na Ustream !

štvrtok 13. júna 2013

PRVÝ STUPEŇ Vnútorného prebudenia 10-DŇOVÝ PROGRAM

Jedinečný žijúci majster, Inkarnácia - PARAMAHAMSA NITHYANANDA 
- sa ešte viac otvára a sprístupňuje všetkým ľuďom na celom svete.

NOVÝ 10-DŇOVÝ PROGRAM: Inner Awakening (Vnútorné prebudenie) STUPEŇ 1 usporiadané Paramahamsa Nithyanandom (Swamijim) samotným...
Prvý bude usporadúvaný aj na diaľku priamo z vášho meditačného centra cez videokonferenciu v Košiciach alebo Poprade. 

TENTO PRVÝ STUPEŇ Vnútorného prebudenia bude 10-DŇOVÝ PROGRAM, 
a bude zahŕňať: dennú jógu, celodenný program vedený priamo Paramahamsa Nithyanandom (Swamijim) a denný daršan - osobné požehnanie (pre účastníkov cez video-konferenciu to bude čítanie z Akáše, kde bude odpovedať priamo Kalabhairava). 

Program bude predovšetkým zameraný na nájdenie, vyliečenie a odstránenie všetkých vašich koreňových vzorcov, ktoré vyslovene posadli náš život.

Zažite naplnenie so sebou samým a so životom, čo bude mať za následok zlepšenie vášho fyzického, mentálneho a emocionálneho zdravia a transformácie vášho vzťahu k životu a vášho prístupu k nemu. 

V tomto programe:

Čo vám tento program ponúka?  
  1. Objavte koreň všetkého utrpenia ktoré existuje vo vašom živote. 
  2. Naučte sa tajný vzorec ako riešiť všetky a akékoľvek situácie vo vašom živote s vnútornou silou  
  3. Buďte iniciovaní do praktizovania štyroch základných právd života, ktoré vás posilnia natoľko, že vám umožnia zaobchádzať so všetkými oblasťami vášho života v naplnení - Integrity, Autentickosti, Zodpovednosti a Obohacovania. 

Tento program zahŕňa:
  • Sedenia venované 4 princípom: Integrita, Authentickosť, Zodpovednosť a Obohacovanie
  • Práca na identifikovaní a ukončení vašich koreňových vzorcov, ktoré sú hlavnou príčinou akéhokoľvek utrpenia, aké existuje vo vašom živote, a ktoré sú rovnako príčinou toho ako komunikujete a reagujete vo všetkých aspektoch vášho života 
  • Techniky ako urobiť ukončenie so sebou samým a s inými - Sva-poornatva anPoornatva kriye, ktoré vám umožnia napojiť sa na hlboký priestor naplnenia vo vás a posilniťvás natoľko, aby ste žili život s vnútornou silou a spontánnosťou. 
  • Program eNRelationships - Osvietené vzťahy - Objavte opäť radosť vo vašich vzťahoch. 
  • Každodenný daršan (iniciáciu, alebo zasvätenie) ak sa budete zúčastňovať programu v Indii 
  • Jednu zodpovedanú otázku počas Čítania z Akášických záznamov - Kalabhairava daršan - ak sa zúčastňujete programu online

Tento program je taktiež fantastickou príležitosťou pre tých, ktorí nemajú možnosť, čas a prostriedky cestovať do Indie, ale radi by sa zúčastnili intenzívneho transformačného programu  Vnútorné prebudenie. 

Dátum konania prvého 10-DŇOVÝ PROGRAMU INNER AWAKENING 

VNÚTORNÉ PREBUDENIE stupeň I

1. - 10. JÚL 2013

16.-25. AUGUST 2013

Čas programu:
Denne od 6:30 - 18.30 hod.

Cena programu je 1/3 PÔVODNEJ CENY 21- dňového programu Vnútorné prebudenie. 

KONTAKT a REGISTRÁCIA: 
 Vibhooti: manithyavibhooti@gmail.com,  0948 778 444

Tohto programu sa môžte zúčastniť na Slovensku cez video konferenciu, podmienkou je minimálne 5 účastníkov alebo priamo v ašráme v Indii.



Urobte váš zámer zúčastniť sa programu Inner Awakening realitou ... 

Pošlite svoj zámer a dostaňte Swamijiho požehnania, aby sa váš zámer zúčastňiť sa ďaľšieho Vnútorného prebudenia stal realitou! Kliknite na obrázok.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára