Viac sa o týchto štyroch védických pravdách (4 tattvas), princípoch života dozviete z ranných správ Paramahamsa Nithyanandu v priamom prenose denne od 2:30 hod. na Nithyananda TV s prekladom do slovenčiny na Ustream !

štvrtok 13. júna 2013

Zmeny ohľadom programu Vnútorné Prebudenie

Dátum a miesto júlového programu Vnutorné Prebudenie "Inner Awakening", ktoré malo byť pôvodne na ostrove Bali v Indonézii sa zmenilo. 
Nové miesto konania je v Bidadi v Indii v ašrám Paramahamsa Nithyanandu.  
Nový dátum konania je 1.- 21. júla, 2013

Dátumy konania programu Vnutorné Prebudenie na rok 2013:


21-dňový program Vnútorné Prebudenie sa vo rovnakej podobe ako doteraz, bude konať už len 2 krát a to v júli a v auguste 2013. 

Po auguste 2013 sa program Vnútorné Prebudenie rozdelí na 2 stupne:

Prvý stupeň  Vnútorné Prebudenia bude 10-dňový program, ktorý bude možné absolovať naživo v Indii, alebo aj na diaľku cez video-konferenciu z vášho Nithyananda meditačného centra (buď v Poprade alebo Košiciach).
Vnútorné Prebudenie stupeň I, bude rovnako plno vedený Paramahamsa Nithyanandom (Swamijim) a bude zameraný na identifikovanie a odstránenie vaších koreňových vzorcov, prečistenie vaších siedmych tiel, zbavenie sa bolesti, viny, obáv, viny a nastoliť proces naplnenia. Účastníci zúčastňujúci sa Vnútorné Prebudenie stupeň I v Indii budú dostávať denný daršan = požehnanie, účastníci cez video-konferenciu dostanú jednu odpoveď prostredníctvom čítania z Akáše (vesmírnych archívov). 

Druhá časť programu, čiže Vnútorné Prebudenie stupeň II bude 21-dňový program, na ktorého účasť bude potrebné najskôr absolvovať Vnútorné Prebudenie stupeň I. Vnútorné Prebudenie stupeň II už bude ako nadstavba, bude mať úplne iné osnovy, bude zameraný na inciácie do unclutchingu, iniciácia do Jivan Mukti, iniciácia do Nirvikalpa samadhi, iniciácia do liečiteľstva, iniciácia do Advaity (život neduality), iniciácia do Vak siddhi (výnimočná schopnosť urobiť vyrieknuté slovo realitou) a mnohé iné.  Program Vnútorného Prebudenia stupeň II  bude zameraný na silné mystické procesy ako skúsenosť advaity a iniciácie, ktoré vyžadujú Swamijiho fyzický dotyk (iniciáciu). Swamiji garantuje, že každý účastník Vnútorného Prebudenia  stupeň I a stupeň II bude žit Jivan Mukti - život v osvietení.

Obidva stupne Vnútorného Prebudenia budú dostávať denný daršan (iniciáciu) od Swamijiho (v prípade Vnútorného Prebudenia  stupeň I iba vtedy, ak sa ho zúčastňujete osobne v Indii), stupeň II si vyžaduje vašu fyzickú prítomnosť v Indii. 

Cena Vnútorného Prebudenia stupeň II zostáva rovnaká ako doteraz. 
Cena Vnútorného Prebudenia stupeň I je tretinová z ceny Vnútorného Prebudenia stupeň II.

Tí z vás, ktorí by mali záujem ešte využiť príležitosť a zúčastniť sa posledných dvoch Vnútornych prebudení a ušetriť peniaze (v budúcnosti bude potrebné absolvovať prvý stupeň a potom druhý) a potrebujete preklad do slovenčiny napíšte Vibhooti manithyavibhooti@gmail.com, taktiež v prípade akýchkoľvek otázok kontaktujte nás.



Vnútorné Prebudenie stupeň I (IA 1) a Vnútorné Prebudenie stupeň II (IA 2)

OTÁZKY a ODPOVEDE ... odpovedá Swamiji

OTÁZKA:
„Aký prínos, úžitok môžu očakávať účastníci IA-1 v porovnaní s IA-2?“ 

Swamiji odpovedá:
„Pochopte prvú vec. Na IA-1 zaručujem, že dosiahnete úplnosť sami so sebou a s inými. Naučíte sa štyri princípy, budete iniciovaní do swapoornatva – procesu ukončenia so sebou, do nájdenia vašich koreňových vzorcov, do ukončenia s inými. Udejú sa všetky tri. Na IA-1 sa udeje ukončenie so sebou a inými. Prosím pochopte ešte jednu vec. Nájdenie vášho koreňového vzorca a jeho ukončenie vám doslova prinesie nové narodenie. To sa stane na IA-1. Na IA-2 vás priamo uvediem do priestoru pozitivity, autentickosti, vodcovstva a osvietenia.“

OTÁZKA:
„Bude kontext IA-1 opakovaný aj na IA-2? Bude IA-1 prípravou na IA-2?“

Swamiji odpovedá:
„Do augustového IA ponechám IA v takej podobe, že na neho môžete prísť aj bez IA-1. Prosím počúvajte! Do augustového IA môžete prísť aj bez IA-1. Ale po augustovom IA bude kontext oboch stupňov odlišný. Budete musieť absolvovať IA-1 a až potom môžete prísť na IA-2. Do augustového IA ponechám IA-2, celý 21-dňový program taký ako je teraz. Budete mať celý materiál, úvod a prednášky zo stupňa 1 aj zo stupňa 2 spolu. Od augusta nebudú materiály, procesy IA-1 opakované na IA-2. Bude úplne odlišný.“

OTÁZKA:
„Aký je rozdiel medzi IA-1 a IA-2 z hľadiska môjho úsilia a napredovania smerom k osvieteniu?“

Swamiji odpovedá:
„Pochopte, že čím viac a viac času so mnou strávite, čím viac času strávim ja s vami, tým viac a viac dosiahnem to, aby bol pre vás proces osvietenia jednoduchší. To je všetko. Je to iba tak, že čím viac a viac času strávite som mnou, tým viac inteligencie a energie sa zdieľa, deje sa energetický daršan, tým viac a viac zažívate osvietenie, tým hlbší bude váš priestor pozitivity, možností, vodcovstva a osvietenia. Dnes budete mať dva energetické daršany. Iniciáciu do unclutchingu a pravidelný daršan večer. Dnes dostanete dočasný sannyas pre nasledujúcich desať dní, aby ste nahliadli do života v sannyas ako možnosti vášho vnútorného priestoru. Takže odo dnes vstupujeme do ďalšej úrovne Vnútorného prebudenia, kde budeme pracovať na priestore pozitivity, možností, vodcovstva a osvietenia. Odo dnes budeme pracovať na vytváraní správneho priestoru. Na vlastnej skúsenosti uvidíte, že priestor, ktorý vytvoríte, sa stane realitou navonok.“

OTÁZKA:
„Bude všetky sedenia IA-1 cez video konferenciu viesť Swamiji? Získam cez video konferenciu úžitok zo všetkých iniciácií?

Swamiji odpovedá:
„Áno! Prvá vec, budem doslovne viesť všetky sedenia okrem pár sedení, kde sú potrebné diskusie a debaty, kde je potrebná interakcia. Okrem týchto pár sedení budem všetky ostatné viesť osobne. A všetky výhody zo všetkých iniciácií sa udejú rovnako aj cez video konferenciu. Nie menej ako u ľudí, ktorí sa zúčastňujú fyzicky.“

OTÁZKA:
„Nemám práve všetky peniaze a čas na to, aby som sa zúčastnil priamo na IA-2. Mal by som počkať na správny čas a zúčastniť sa IA-2 alebo mi radíš, aby som sa teraz zúčastnil na IA-1 a posunul IA-2?“

Swamiji odpovedá:
„Poviem ti, zúčastni sa IA-1. Potom sa sa zbavíš tvojho vzorca odkladania. Prídeš na IA-2, ok? Takže pochop, že IA-1 odstráni tvoj vzorec odkladania, otáľania a odstráni vzorec nedostatku. Pritiahneš si bohatstvo a čas. Dokážeš prísť na IA-2 okamžite za pár mesiacov."


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára