Viac sa o týchto štyroch védických pravdách (4 tattvas), princípoch života dozviete z ranných správ Paramahamsa Nithyanandu v priamom prenose denne od 2:30 hod. na Nithyananda TV s prekladom do slovenčiny na Ustream !

sobota 30. apríla 2011

Jedinečná príležitosť! Zľava na Inner Awakening program.

Nithyanandam milá slovenská sanga, 

máme pre vás úžasnú správu. Dnes nám oznámili, že kto sa prihlási na Vnútorné prebudenie  (Inner Awakening) do 15.5.2011, dostane zľavu $500 USD.Na získanie zľavy $500 USD je potrebné zaplatiť počiatočný poplatok $2000 USD a programu je možné sa zúčastniť kedykoľvek v budúcnosti.

Od júla sa program Vnútorne prebudenie bude konať každý mesiac, takže bude dostatočné množstvo príležitostí na zúčastnenie sa. Tu sú termíny pre tento rok, rok 2011: 1.7. - 22.7. 2011, 19.8 - 8.9. 2011, 24.9 - 14.10. 2011, 25.10. -  14.11. 2011 a 21.11. - 11.12. 2011.
Myslím, že toto je úžasná príležitosť pre tých z vás, ktorí ste sa plánovali zúčastniť tohto programu. Jedna z výhod je tá, že dostanete zľavu a druhá vec je to, že keď sa zaregistrujete, to znamená že to myslíte vážne a že urobíte ďaľšie kroky pre to, aby ste sa zúčastnili.
Osobne by som vám odporúčala využiť túto príležitosť, lebo ju ponúkajú po prvý krát.

Čo sa týka tohto Vnútorneho prebudenia, je to uplne fantastické. Pripadá nám to, ako keby sme tu boli už 2 alebo 3 mesiace, mne osobne to pripadá, akokeby sme tu boli spolu už pol roka. Máme neskutočné zážitky a v Popradčanoch sa dejú neskutočné zmeny. Už sú z nich liečitelia, Swamiji im otvoril Ananda Gandu, chakru, do ktorej sa zlieva celý vesmír, Swamiji im dal deekšu (iniciáciu) do Jeevan Mukti - života v osvietení a odvtedy sú z nich Buddhovia. Jednoducho žiaria, svietia ako majáky, vyžarujú blaženosť a neskutočné svetlo. Sedia v meditáciach ako Buddhovia, bez pohybu, bez únavy.... schudli, vypracovali si telo (cvičíme 2krát denne jogu a posilovanie s činkami), plávame každé ráno v bazéne s liečivou vodou, sú to neskutočné zážitky. 

Toto Vnútorne prebudenie je úplne nové, Swamiji programuje našu bio-pamať a podvedomie na bohatstvo, zdravie, vedomie vodcu, lieči naše vzťahy, vymazáva všetky engramy bolesti, chorôb, všetky utrpenia a nalieva nás energiou, prebúdza nemechanické časti mozgu, ktoríé len tak ležia úhorom, prebúdza nové špirály DNA, vymazáva genetické ochorenia z DNA, programuje nás na zdravé stravovacie návyky, na zdravý spánkový režim, jednoducho všetky tieto veci dáva zadarmo, je to aj  pre mňa niečo úžasné, lebo zo všetkých troch Vnutorných prebudení ktorých som sa zúčastnila je toto to najuvoľnenejšie, najľahšie a najlepšie. Nie sú tu hodiny a hodiny sedenia v tažkých meditáciach, všetko je hravé, zábavné, máme kultúrne programy, cestovanie, oslavy..... všetko a oveľa viac ako si viete predstaviť. Evka a Renka povedali: "Toto sú moje medové týždne. Toto je najlepšia dovolenka akú som kedy mala a nie len dovolenka, ale som nový človek, toto je na nezaplatenie."

Dnes ráno sme natáčali video so Slovenskou skupinou, keď to vyjde, dám vám vedieť, je to v slovenčine a s anglickým prekladom. Je to fakt úžasné vidieť, ako všetci žiaria blaženosťou. 

Len pre zaujímavosť, 4 z 6 Popradčanov si požiadali o duchovné mená a najnovšie pravidlá nevyžadujú legálnu zmenu mena, vyžadujú len to, aby ho človek používal, tak ako ja napríklad. 

Takže, darov od Swamijiho je neúrekom, zaregistrujte sa a ja budem mať ďalši dôvod prísť do Indie a zaziť ďalšie dobrodružstvo s Vami.


Ak máte záujem o registráciu, napíšte mi akým spôsobom by ste chceli uskutočniť platbu. Platiť sa dá kreditnou kartou (Visa, Master Card), šekom alebo bankovým prevodom. 

V cene programu je strava a ubytovanie a uplná transformácia z človeka na duchovnú bytosť - je to na nezaplatenie.

V cene programu NIE SÚ zahrnuté poplatky s vízami do Indie (50EUR) a letenky (cca 650 - 950 EUR, podľa tarifu).

Krásny deň, 

~Ma Vibhooti






Nasledujúce programy 
Inner Awakening (IA) Vnútorné prebudenie
sa konajú
1. až 22.júla 2011, 
19.augusta až 8.septembra 2011,
24.septembra až 14.októbra 2011,
25.októbra až 14.novembra 2011,
21.novembra až 11.decembra 2011.

Vnútorné prebudenie je 21- dňový transformatívny program 
s osvieteným Majstrom Paramahamsom Nithyanandom. 
Viac informácií nájdete na oficiálnej stránke: www.innerawakening.org. 
Zaregistrovať sa môžete na: innerawakeningsk@gmail.com


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára