Viac sa o týchto štyroch védických pravdách (4 tattvas), princípoch života dozviete z ranných správ Paramahamsa Nithyanandu v priamom prenose denne od 2:30 hod. na Nithyananda TV s prekladom do slovenčiny na Ustream !

pondelok 2. januára 2012

2012 - Explodujte v Osvietení

Vitajte v roku 2012, v roku najväčších zmien na planéte Zem. 

Nový rok je vždy príležitosťou uvedomiť si, že ďaľší rok je za nami a urobiť bilanciu starého roka o opýtať sa samých seba, či sme v ňom urobili všetko preto, aby sme dosiahli svoj najvyšší životný zámer. Prechádzať životom bez zámeru je strata času, ktorý je tak vzácny.

Zažili ste vo vašom živote momenty, ktoré vám doslova vybili dych, naplnili vaše srdce nepredstaviteľným šťastím, vďačnosťou a momentom obrovského WOWWWW?
Ak áno, v tých momentoch ste žili osvietenie.

Takého momenty sú v prítomnosti Majstra na dennom poriadku. Na to, aby sa takéto momenty stali našou nepretržitou každodennou realitou bez akéhokoľvek vonkajšieho dôvodu, jednoducho len z prekypujúceho pocitu vnútorného naplnenia nám Avatár a inkarnácia, Paramahamsa Nithyananda, podáva Norovočnú správu na rok 2012....

Explódujte v osvietení!

Čo je to osvietenie?

Osvietenie je stav, v ktorom sú váš vnútorný a vonkajší svet v úplnej harmónii a vy žijete bez konfliktov. Čo je to život bez konfliktov? Je to keď nemáte žiadny spor s inými, ale zároveň ani so sebou samým. Ak je vo vás nejaká túžba, ktorá nie je naplnená podľa vašich predstáv, vo vašom vnútri nastáva konflikt, rozpor, lebo váš vonkajší svet nie je v harmónii s vašim hlbokým vnútrom. 

Zbaviť sa všetkých konfliktov a žiť bezkonfliktne je Osvietenie.
Naplnenie sa nikdy nedá dosiahnuť iba naplnením všetkých našich túžob, pretože viac ako 75% našich túžob sú len požičané túžby, a ich naplnenie nás vedie len k viac a viac túžbam, tie nám nikdy nedonesú vnútorné naplnenie, iba viac nespokojnosti. Našich pravých túžob je len malý počet. Skutočné naplnenie sa nedá dosiahnuť ani tým, že zničíme všetkých naše túžby. Rozoznajte a naplňte svoje skutočné túžby a zažite Osvietenie.

Rok 2009 sa niesol v znamení: "Žiť osvietenie!"
rok 2010 v znamení "Vyžarovať osvietenie" 
a rok 2011 "Podieľať sa o osvietenie!"

Avšak rok 2012 nás posúva ďalej za všetky hranice. Podieľať sa o osvietenie znamená, že jeden človek presúva svoju skúsenosť života v osvietení desiatkám, stovkám, alebo tisíckam ľudí. 

Avšak človek, ktorý exploduje v Osvietení, vytvorí okolo seba taký silný efekt osvietenia, že aj bez jeho fyzického pričinenia strhne vedomie ostatných ľudí do úplne inej dimenzie. Tento rok prinesie obrovskú explóziu osvietenia, ktorej efekt je priam nepredvídateľný.

V deň 12.12.2012 bude na jednom mieste sedieť a explodovať v osvietení 10.000 ľudí . Táto obrovská vedomá vlna osvietenia pretlačí ľudské vedomie do novej éry ľudského vedomia, do éry pravdy - Satya yugy.

Teraz už nie je priestor na márnenie času na nepodstatné veci. Je čas žiť život len pre jediný zámer - vaše úplné vnútorné naplnenie, tú najvyššiu skúsenosť vášho bytia - pre stav Osvietenia. Začnite meditovať, zúčastnite sa meditačných programov a pre tú najvyššiu skúsenosť prídite na program Vnútorné Prebudenie a žite, vyžarujte, podieľajte sa a explódujte v osvietení!
Pre návod ako zažiť explóziu v osvietení si pozrite video "Život v osvietení 101 spôsobmi", vyberte si jednu z definícií osvietenia ktorá s vami najviac rezonuje a jednoducho ju začnite žiť. 

Paramahamsa Nithyananda rannej správe 1.1.2012

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára