Viac sa o týchto štyroch védických pravdách (4 tattvas), princípoch života dozviete z ranných správ Paramahamsa Nithyanandu v priamom prenose denne od 2:30 hod. na Nithyananda TV s prekladom do slovenčiny na Ustream !

pondelok 30. septembra 2013

Nirahara Samyama - života bez jedla a hladu!

Skvelá správa pre milovníkov Nirahara Samyamy-života bez jedla a hladu!

Najväčší darček od Inkarnácie Paramahamsa Nithyanandu!!!

Ak máte záujem zúčastniť sa procesu do Nirahara Samyama, život bez jedla a hladu - všetkých 3 úrovní sa teraz môžete zúčastniť prostredníctvom sledovania NithyanandaTV www.nithyananda.tv alebo SadhnaTV  www.sadhna.com/live.html alebo Lotus TV, v pohodlí svojho domova.

Už nie je potrebné obojstranné spojenie!!!

Stačí sa zaregistrovať www.nithyananda.org/nirahara-samyama a počas celého procesu sledovať ranné správy Paramahamsa Nithyanandu, v našom časovom pásme o 4.30 ráno.

Všetci záujemcovia využite túto skvelú príležitosť a zaregistrujte sa na www.nithyananda.org/nirahara-samyama, tu sa tiež dozviete viac informácií o procese Nirahara samyama.

PROCES NIRAHARA SAMYAMY ZAČÍNA
vždy prvým dňom každého mesiaca

Nech je svet, ľudstvo sa zbavené vzorov súvisiacich s jedlom! 

V prípade, že potrebujete pomoc s registráciou, alebo chcete vedieť viac o Nirahara samyame kontaktujte nás.

KONTAKTY






Z rannej správy Paramahamsa Nithyananda,  z 27. júna, 2013

"Dnes sa s vami chcem podeliť o hlbšie pravdy o Nirahara samyame. 

Prvá dôležitá pravda je: vaše telo nepotrebuje také množstvo jedla aké prijímate. Jedlo nie je potrebou vášho tela, ale je potrebou stovák vašich vzorcov. 
Druhá pravda je: vaše telo nepotrebuje na život jedlo vôbec. 

Nirahara samyama je proces, ktorý vám umožní žiť bez jedla. Na to aby ste boli úspešní niraharis potrebujete najskôr prelomiť všetky vzorce spojené s jedlom. Prvé 3 stupne Nirahara samyamy vám pomôžu prelomiť tieto vzorce. 

Nirahara samyama nie je hladovka. Ľudia zvyčajne hladujú aby sa na konci hladovky mohli prejesť. Nirahara nie je hladovanie, je to proces na prebudenie vašej prirodzenej bio-pamäte aby vytvárala jedlo a energiu priamo zo vzduchu, vody a éteru. Jedlo nie je vaše právo od narodenia, Nirahara, život nezávisle od jedla je vaše právo od narodenia!

Čo musíte urobiť je len to raz vyskúšať. Teraz je už nirahara prístupná všetkým ľuďom priamo z vašich domovov. Stačí sa ráno pripojiť na nithyananda.tv a sledovať rannú správu naživo. 

Jedlo je ten najväčší kolektívny iluzórny vzorec ktoré sme si my ľudia vytvorili. Ak budete robiť kriyu pre nirahara samyamu ktorú budem počas ranných správ učiť, vaše telo bude iniciované na vytváranie energie priamo z éteru. 

Nirahara samyama má niekoľko stupňov, najskôr je to prechod na tekutú stravu, potom postupné znižovanie prísunu tekutej stravy a potom úplný prechod na život len na vode, kedy budet schopní vytvárať energiu priamo z éteru a so vzduchu. Je to možné. Vaša bio-pamäť bude po prebudeni robiť také veci, ktoré si teraz ani neviete predstaviť. 

Stovky ľudí boli vyliečení z chronických ochorení, dokonca z takých, na ktoré lekári predpisujú jedlo, stravu. Vaše vedomie stúpne na úplne inú úroveň. Nirahara samyama bez pochýb potvrdí vaše vyššie schopnosti pre vás samých. Ak chcete praktizovať autentickosť, shraddha, prvá vec ktorú urobte je, udrite na vzorce jedla, ak zlomíte vzorce jedla, získate vieru v seba samého, vieru, že dokážete niečo, čo a iní boja robiť, že dokážete urobiť veci, ktoré sa aj vy sami báli urobiť. 

Nirahara samyama je ten najsilnejší proces. Ľudia tak silno zabudli na svoje schopnosti, a je to tak náročné vám ukázať čoho je vaše telo a vedomi schopné. Nirahara samyama je však proces, ktorý vám dá priamu skúsenosť, ktorú budete vidieť na vlastné oči, cítiť na vlastnej koži. Nirahara samyama je ten najsilnejší proces. 

Nirahara samyama vás nevyslobodí len od vzorcov jedla, ale aj od mnohých ďaľších vzorcov a  neúplností."

~ Paramahamsa Nithyananda

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára