Viac sa o týchto štyroch védických pravdách (4 tattvas), princípoch života dozviete z ranných správ Paramahamsa Nithyanandu v priamom prenose denne od 2:30 hod. na Nithyananda TV s prekladom do slovenčiny na Ustream !

pondelok 9. septembra 2013

NOVÝ 4-dňový program Vnútorné Prebudenie prvý stupeň

NOVINKY ohľadne programu Vnútorné Prebudenie

NOVÝ 4-dňový program 

Vnútorné Prebudenie prvý stupeň

vedený priamo Paramahamsa Nithyanandom

Dátum konania: 1. - 4.novembra 2013 

Tento nový 4-dňový program bude zahŕňať nasledovné:
1. deň - počúvanie a 4 princípy
2. deň - objavenie naších konfliktných vzorcov
3. deň - objavovanie a ukončovanie koreňových vzorcov
4. deň - samskara dahana kriya (pálenie všetkých samskar, uložených spomienok).

Pri záujme aspoň 5 účastníkov bude tento program možné absolvovať aj cez video-konferenciu v Nithyananda meditačnom centre v Poprade, prípadne v Košiciach, či Bratislave, kde slovenský preklad bude sprostredkovaný naživo.
Tento 4-dňový program začne 27. septembra, zároveň so začiatkom septembrového programu Vnutorné Prebudenie (IA) v Indii a skončí 30. septembra večer. 

Ďalšie možnosti účasti na programe Vnútorné Prebudenie (IA)

  • 10-dňový druhý stupeň programu Vnútorné Prebudenie
Týchto 10 dní je možné absolvovať v Indii alebo pri záujme aspoň 5 účastníkov aj cez video-konferenciu v Nithyananda meditačnom centre v Poprade,prípadne v Košiciach, či Bratislave,  kde slovenský preklad bude sprostredkovaný naživo. Prvý stupeň IA je zameraný na ukončovanie. Cena prvého stupňa je 1/3 ceny 21-dňového programu IA . 

Dátum konania: 1. - 10.
novembra 2013 

  • 21-dňový tretí stupeň programu Vnútorné Prebudenieto je na celom programe Vnútorné prebudenie.
Dátum konania: 1. - 21.novembra 2013 

Ak máte záujem dostať Swamijiho iniciácie, odporúčame vám účasť na 10 alebo 21 dňovom programe. S cestou do Indie a vybavovaním dokladov vám vieme byť osobne nápomocný. 

Zo Slovenska sa zatiaľ veľmi úspešne zúčastnilo už 35 účastníkov 21.dňového programu Vnútorné Prebudenie s fantastickými zážitkami a prevratnými skúsenosťami nie len v Indii, ale hlavne v živote po ňom. Je to uplná transformácia, ktorá sa odrazí na kvalite vášho života vo všetkých dimenziách. 

Ak máte záujem o akykoľvek z týchto programov dajte nám vedieť emailom alebo telefonicky. Veríme, že využijete tieto nové možnosti, ktoré nám Swamiji ponúka a tešíme sa na vás na všetkých programoch u nás na Slovensku a v Indii. 

Kontakt: Ma Nithya Vibhooti manithyavibhooti@gmail.com alebo 0948 778 444 





Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára